WORKSHOP: Forenkle innholdsproduksjonen med AI og enkle apper!

Content is king

Syns du det er overveldende å skulle lage innhold til alle kanaler og plattformer, uke inn og uke ut? 

I denne praktiske workshopen lærer du hvordan du kan gjøre innholdsproduksjon morsomt, overkommelig – og effektivt, ved hjelp av superenkle systemer og verktøy.

André Askeland har drevet med innholdsproduksjon i 8 år – og nå deler han sine beste tips til hvordan du kan produsere tonnevis av innhold med hjelp av enkle systemer, og assistert av AI. 

Følg André på LinkedIn, da kan du få mange gode tips: linkedin.com/in/andreaskeland/

Hva er AI (artificial intelligence), eller KI (kunstig intelligens på norsk): Kunstig intelligens er digitale systemer som utfører oppgaver som normalt sett krever menneskelig intelligens. Det gjør at oppgaver kan automatiseres og at mennesker kan få støtte til å ta gode beslutninger.

“Kunstig intelligens bruker avansert analyse og algoritmer, inkludert maskinlæring, til å tolke hendelser, støtte og automatisere beslutninger, og å gjennomføre aksjoner,” ifølge Gartner. Det betyr at datamaskiner og digitale systemer kan lære av egne erfaringer og fremstå som intelligente.

Påmelding hos Start i Vestfold: https://www.startivestfold.no/liste-aktiviteter?eventID=13312

Relaterte artikler

Mandag Igjen

GRIP GRØNNE MULIGHETER Det grønne skiftet åpner for store markedsmuligheter, spesielt for små og mellomstore virksomheter (SMB). Som kjernen i det norske næringslivet, har SMBer

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.