What’s Up AS

Tom for ideer når mini spør «hva skal vi finne på i dag?» Du er ikke alene! I Norge er vi godt over 800 000 småbarnsforeldre, og spørreundersøkelser så langt viser at en høy prosentandel av disse synes det både er tids-og energikrevende å finne svaret til nettopp det spm. Helger, ferier, regnværsdager, før lønning/etter lønning- aktivitetene skal helst tilpasses de ulike omstendighetene, og så er det ikke alltid vi vet hva vi har lyst til!

What´s up er en webtjeneste for småbarnsfamilier med et mål om å gi økt livskvalitet gjennom å blant annet redusere stress og energitap i en hektisk hverdag. Ved å samle over 300 aktivitetstips hentet fra en rekke ulike kanaler, i tillegg til ressurser som helsestasjoner og barnevakter i ETT verktøy ønsker vi å bidra til en enklere hverdag og hyppigere tilfeller av hvilepuls. 

Gjennom gruppefunksjoner så håper jeg at tjenesten kan utvikle seg fra å være et individuelt hjelpemiddel til et større sosialt fellesskap hvor samhørighet, støtte og hjelp er noen av nøkkelordene både for lokale og nyinnflyttede rundtom i landet.

https://www.facebook.com/whatsup.smabarnsforeldre

https://whats-up.no/

Relaterte artikler

Kraft juni 2023

Vi åpner dørene til gründer-jungelen, og inviterer deg til «KRAFT»-eventet vårt – tordagspilsen utenom det vanlige. Senk skuldrene og ta deg en øl, vi spanderer

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.