What’s Up AS

Tom for ideer når mini spør «hva skal vi finne på i dag?» Du er ikke alene! I Norge er vi godt over 800 000 småbarnsforeldre, og spørreundersøkelser så langt viser at en høy prosentandel av disse synes det både er tids-og energikrevende å finne svaret til nettopp det spm. Helger, ferier, regnværsdager, før lønning/etter lønning- aktivitetene skal helst tilpasses de ulike omstendighetene, og så er det ikke alltid vi vet hva vi har lyst til!

What´s up er en webtjeneste for småbarnsfamilier med et mål om å gi økt livskvalitet gjennom å blant annet redusere stress og energitap i en hektisk hverdag. Ved å samle over 300 aktivitetstips hentet fra en rekke ulike kanaler, i tillegg til ressurser som helsestasjoner og barnevakter i ETT verktøy ønsker vi å bidra til en enklere hverdag og hyppigere tilfeller av hvilepuls. 

Gjennom gruppefunksjoner så håper jeg at tjenesten kan utvikle seg fra å være et individuelt hjelpemiddel til et større sosialt fellesskap hvor samhørighet, støtte og hjelp er noen av nøkkelordene både for lokale og nyinnflyttede rundtom i landet.

https://www.facebook.com/whatsup.smabarnsforeldre

https://whats-up.no/

Relaterte artikler

Mandag Igjen

Mandag Igjen er vekstbyrået som skaper resultater i krysningspunktet markedsføring, kommunikasjon og innovasjon.  Mandag Igjen kan hjelpe deg med å: Vi vil hjelpe deg til å bli

Aaby Solutions AS

Aaby Solutions AS skal være den ledende destinasjonen for kunder som søker pålitelige og innovative løsninger. Vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring og å utforske

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.