I samarbeid med Tønsberg Næringsforening.
Tema: «Food and Farm Tech» Trender i matbransjen.
Gründerhuset Hi5 inviterer i samarbeid med Tønsberg Næringsforening til neste We Day med tema: «Food and Farm Tech» – Trender i matbransjen. Nortura er vertskapet for dagen og Therese Ryan skal fortelle om deres store satsning i Tønsberg. Hvordan ser fremtidens matproduksjon og satsinger i teknologi ut? Dette og mye mer vil dere få inspirasjon og innsikt i.
Program:
12:00 Velkommen
12.10 – 12.30 «Satser stort i Tønsberg» Therese Ryan, Nortura AS
12.30 – 12.40 «Neste generasjons Biogass teknologi» ved Hallgrim Stendal, Gårsoppfinnelser AS
12.40 – 12.50 «Skal vi fortsette og sprøyte gift i maten?» ved Silje Stenstad Nilsen, Biologisk AS
12.50 – 13.00 «Hvordan et gartneri blir en miljøbedrift, med bedre planter og halve energiforbruket» Ved Harald Søfteland, SmartTek Energi AS
13.00- 13.10 «Sirkulær bioøkonomi muliggjør nye disruptive løsninger for fremtidens matproduksjon» ved Tim Ryder, HydroMagic Farms AS
Målrettet mingling
13.30 -13.50 «Hvordan styrke norsk agritech?» Ola Hedstein, ReThink Food AS
13.50 14.05 Paneldebatt «Rekrutering i matbransjen» med Kårstein Løvaas, Marit Bjerknes Rød (Rådgiver Kompetanseutvikling og inkludering, Vestfold og Telemark Fylkeskommune), Therese Ryan og Vestfold Landbrukstjenester SA
Disse er påmeldt så langt …
Navn | Bedrift |
---|---|
Henning Pedersen | Sparebank1 Sørøst-Norge |
Roald Grant | Lemon |
Petter A Bordal | lemon aid AS |
Bente Bugge-Erlingsen | Skjærgårdsmat AS |
Guro Huseby | DNB Bank ASA |
Ole Magnus Paulsen | Aron. as |
Christer Bjørklund | Formue Norge AS |
Siv Hjertø | Velle Gruppen |
Gry Lepsøe | Lepsøe Reiser |
Bente Ottestad | OBs Nova AS |
Inger Lise Gjerde | Husvik Tegnestue |
Hans Petter | DigiSpace |
Påmelding WeDay
- 23. juni 2022
- 12:00-14:30
- Nortura, Åskollen 3, 3170 Sem
- Pris: Gratis
Fullbooket. Påmelding stengt.
GRÜNDERBAR FAKTA
Første TORSDAG i måneden kl. 16.30- 19.30
møtes vi på Friends at Work Storgaten 30 i Tønsberg.
Vi deler kunnskap, gode historier, erfaring på godt og vondt og vi lager oss en hyggelig ettermiddag. Vi spanderer mat og du kjøper drikke selv med avtalte gründerpriser.