Villa Solsiden

Vi tror at regenererende jord-, mat- og energisystemer er nøkkelen til bedre personlig, sosial og global helse.

Rikelig med sunn mat for alle, blomstrende lokale mat-økonomier og helbredelse av  jord og økosystemer, inkludert reversering av klimaendringer, er nøkkelen til et sunnere miljø. Hemmeligheten ligger i jorden; Naturens motor for å balansere jord, luft og hav.

Når folk spiser mat dyrket i sunn, mikrobe rik jord, blir vårt eget indre tarm-mikrobiom sunt og sterkt; gir oss bedre velvære, mer energi og motstand mot mange typer sykdommer.

​Vi samarbeider med Michael Smith / REGENiTECH LLC i Montana, USA om å bygge “The Green Power House”, omtalt i dokumentaren The Need To Grow, i Norge. Michael Smith har utviklet en CO2 negativ prosess i et lukket kretsløp som kan fange opp en rekke plantebaserte avfallsstrømmer og omdanne dem til organiske jordregenererende produkter og fornybar energi.

Line Heggelund
line@villasolsiden.no
https://www.villasolsiden.no/
LinkedIn

Relaterte artikler

Mandag Igjen

Mandag Igjen er vekstbyrået som skaper resultater i krysningspunktet markedsføring, kommunikasjon og innovasjon.  Mandag Igjen kan hjelpe deg med å: Vi vil hjelpe deg til å bli

Aaby Solutions AS

Aaby Solutions AS skal være den ledende destinasjonen for kunder som søker pålitelige og innovative løsninger. Vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring og å utforske

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.