Villa Solsiden

Vi tror at regenererende jord-, mat- og energisystemer er nøkkelen til bedre personlig, sosial og global helse.

Rikelig med sunn mat for alle, blomstrende lokale mat-økonomier og helbredelse av  jord og økosystemer, inkludert reversering av klimaendringer, er nøkkelen til et sunnere miljø. Hemmeligheten ligger i jorden; Naturens motor for å balansere jord, luft og hav.

Når folk spiser mat dyrket i sunn, mikrobe rik jord, blir vårt eget indre tarm-mikrobiom sunt og sterkt; gir oss bedre velvære, mer energi og motstand mot mange typer sykdommer.

​Vi samarbeider med Michael Smith / REGENiTECH LLC i Montana, USA om å bygge “The Green Power House”, omtalt i dokumentaren The Need To Grow, i Norge. Michael Smith har utviklet en CO2 negativ prosess i et lukket kretsløp som kan fange opp en rekke plantebaserte avfallsstrømmer og omdanne dem til organiske jordregenererende produkter og fornybar energi.

Line Heggelund
line@villasolsiden.no
https://www.villasolsiden.no/
LinkedIn

Relaterte artikler

Arka Energi

Arka betyr sol. En ark er også en bygningsdel. Vårt formål er å samarbeide med nærings-, bolig- og fritidsboligutviklere i tidligfase av prosjektering med løsninger

KURS: Hvordan lykkes med salg!

SALG er en av de største utfordringene til dere som driver eget selskap! SALG er et stort og bredt tema og ofte kjernen eller hjertet

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.