Bouncyrock AS
Bouncyrock AS

Spillutviklingsselskapet Bouncyrock AS fikk en pangstart

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gründerne i Bouncyrock AS fikk en eventyrlig start på utviklingen av deres første PC-spill «TaleSpire».

De la ut prosjektet på folkefinansieringsnettstedet «Kickstarter». Responsen gikk over all forventning.

Gründer Jonny Halvorsen Ree har bakgrunn fra spillutviklingsmiljøet i inn- og utland. Han har blant annet jobbet i Tønsbergbedriften «Rock Pocket Games».

Jonny Ree har jobbet med idéen til spillet «TaleSpire» i lengere tid, og tidligere i år bestemte han seg for å drive prosjektet videre i regi av et eget selskap. Han fikk med seg Jason Roy, Hannah Eckbo, Chris Bagley, og Rachel Cadran som medgründere av selskapet.

«TaleSpire» er et «brettspill på PC»  og utviklingen har allerede kommet langt. Bouncyrock har dessuten fått finansiert mye av den videre utviklingen takket være en vellykket Kickstarter-kampanje. Kampanjen tjente også som en «reality check», og viste med all tydelighet at interessen for slike spill er meget stor.

Bouncyrock AS er ny på Gründerhuset Hi5. Jonny Halvorsen Ree sier «Jeg kan en del om spillutvikling, men jeg har aldri drevet egen bedrift før. På Hi5 har jeg allerede rukket å få rådgivning fra husets økonomipartner, og fylkeskommunens vekstkonsulent. Jeg gleder meg til å nyttiggjøre meg kompetansen som ligger i nettverket til Hi5 og ikke minst hos alle de andre oppstartsselskaper som er her.»

Relaterte artikler

Episode 3: Askeladden & Co

Hva er en god idé, og hva er det den store kundemassen virkelig har behov for? Ikke apper og webløsninger, sier Martin

Linda Jensen Karrieredesign

Arbeidslivet er i kontinuerlig endring. Har du, frivillig eller ufrivillig, havnet i en situasjon hvor du vil/må orientere deg mot ny jobb?

Green Transformation

Green Transformation AS bistår virksomheter med smart grønn omstilling. Vi påtar oss både små og store oppdrag; fra noen timer enkel rådgivning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.