Spillutviklingsselskapet Bouncyrock AS fikk en pangstart

Bouncyrock AS

Gründerne i Bouncyrock AS fikk en eventyrlig start på utviklingen av deres første PC-spill «TaleSpire».

De la ut prosjektet på folkefinansieringsnettstedet «Kickstarter». Responsen gikk over all forventning.

Gründer Jonny Halvorsen Ree har bakgrunn fra spillutviklingsmiljøet i inn- og utland. Han har blant annet jobbet i Tønsbergbedriften «Rock Pocket Games».

Jonny Ree har jobbet med idéen til spillet «TaleSpire» i lengere tid, og tidligere i år bestemte han seg for å drive prosjektet videre i regi av et eget selskap. Han fikk med seg Jason Roy, Hannah Eckbo, Chris Bagley, og Rachel Cadran som medgründere av selskapet.

«TaleSpire» er et «brettspill på PC»  og utviklingen har allerede kommet langt. Bouncyrock har dessuten fått finansiert mye av den videre utviklingen takket være en vellykket Kickstarter-kampanje. Kampanjen tjente også som en «reality check», og viste med all tydelighet at interessen for slike spill er meget stor.

Bouncyrock AS er ny på Gründerhuset Hi5. Jonny Halvorsen Ree sier «Jeg kan en del om spillutvikling, men jeg har aldri drevet egen bedrift før. På Hi5 har jeg allerede rukket å få rådgivning fra husets økonomipartner, og fylkeskommunens vekstkonsulent. Jeg gleder meg til å nyttiggjøre meg kompetansen som ligger i nettverket til Hi5 og ikke minst hos alle de andre oppstartsselskaper som er her.»

Relaterte artikler

Aaby Solutions AS

Aaby Solutions AS skal være den ledende destinasjonen for kunder som søker pålitelige og innovative løsninger. Vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring og å utforske

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.