Sjokoladeslottet

I Sjokoladeslottet er vi eventyrlig glade i sjokolade. Med sjokolade og poesi ønsker vi å skape små eventyr og gode øyeblikk for deg og dine. Våre sjokolademakere benytter kun de beste og reneste råvarer. Gjennom grundig håndverkskunst blir hver sjokoladebit som en edelsten og hver sjokoladeeske som en skattekiste.

​Om du bor østenfor sol eller vestenfor måne utgjør ingen forskjell, vi sender bud over hele kongeriket. Sjokoladeslottet holder alltid sine porter åpne. 

HISTORIEN OG MENNESKENE BAK
Sjokoladeslottet er gründet av Hege Haslie og var den første norske nettbutikken for sjokolade. Inspirasjonen hentet hun fra studieopphold i land som Frankrike og Canada, men også opplevelser fra andre land med sjokoladekultur. Ønsket var å fremme håndverket rundt sjokolademaking, og å gi mottakeren av sjokoladeesken både en fantastisk smaksopplevelse, men også en feelgood-opplevelse rundt selve esken. Vi har esker med tekster for alle anledninger, og har lagt vekt på tidløs design. Alle tekster er skrevet av vår egen slottspoet.​

​Med ekte norsk håndlaget sjokolade, og tekster tilpasset de fleste anledninger, leverer vi noe helt spesielt – og ønsker med det å skape små, magiske øyeblikk for deg og dine.


SJOKOLADEN
Vår sjokolademaker er konditor Vibeke Thomassen. Hun har vært ansvarlig for sjokoladen på det norske kokkelandslaget i fire år, og var med i VM og OL i 2016 og 2018, og driver eget konditori i Tønsberg. Hun har også vært ansvarlig for desserten på Stattholdergården, en Michelinrestaurant i Oslo. Med Vibeke på laget er vi sikre på at du får noen av de beste sjokoladene som er å oppdrive i riket.

Hege Haslie
https://www.sjokoladeslottet.no/
hege@sjokoladeslottet.no
LinkedIn

Relaterte artikler

Agrosystem AS

Agrosystem AS ble grunnlagt i april 2024, men ideen bak selskapet startet allerede i 2012. Siden da har vi vært dedikert til innovasjon innen landbruket.

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.