Våre samarbeidspartnere

Gründerhuset Hi5 er en arena for innovasjon og entreprenørskap i Tønsberg region og i Vestfold. Vi søker et tett samarbeid med lokalt næringsliv. Vil dere bli en del av nettverket vårt? Ta kontakt med oss!

DNB

Hvert år hjelper vi over 15.000 personer med å starte opp sin egen bedrift.Denne erfaringen kommer deg til gode.

Når du starter for deg selv, skaper du ikke bare din egen arbeidsplass, du kan komme til å skape andres arbeidsplass også. DNB heier masse på deg og er på din side.

Vi gjør det vi kan for at du skal få det til!

DNB= oppstartsbanken.

Wilhelmsen Chemicals AS

Wilhelmsen Chemicals AS er en av verdens ledende produsenter og distributør av marine kjemikalier. I Skandinavia har vi en ledende posisjon som produsent. Vi leverer produkter under merkevarene Blåtind og Cleanline, samt er leverandør til det private label-markedet med industrielle, kjemiske og tekniske produkter.

Hesnes Group

Hesnes Group is a Norwegian, family-owned company that is active in the fields of shipbroking, bunker broking, ship owning, and investing in real estate and financial assets. The Hesnes Group also offers corporate and financial management services to external clients.

Since the beginning in 1974, the founder, Pål Smith-Kielland, has been a pioneer in car carrier shipping. The company has over the years introduced a wide range of shipping concepts. Today, the Hesnes Group employs a staff of around 30 highly dedicated and professional people and has a history of solid growth and performance, with a strong market position in its core businesses.

Sparebank 1 BV

Sammen skaper vi verdi

SpareBank 1 BV skal bidra til verdiskaping i lokalsamfunnene gjennom å tilby et bredt spekter av finansielle tjenester, samt relevant rådgiving til privatpersoner og bedrifter

Kunden først – sammen er vi best!

Lærende, Engasjert og Nær.

 • Etablering av bedrifter
 • Etablere kundeforhold
 • Finansiering
 • Økonomisk rådgivning
 • Juridisk rådgivning
 • Regnskapstjenester
 • Forsikringsordninger
 • Formuesforvaltning
 • Eiendomsmeglertjenester

Handelsbanken

En personlig og lokal bank

Hos oss får du en personlig rådgiver. Sammen skal vi finne de beste økonomiske løsningene for deg og bedriften. Vi ønsker at du skal ha Norges beste bankopplevelse. Handelsbanken har drevet bankvirksomhet i Norge siden 1986. I løpet av disse årene har vi jobbet for å gi gode kunder en enkel økonomisk hverdag og service de ikke får andre steder. Fornøyde kunder er vårt store mål. 

Velle

Velle er en kompetansebedrift som tilbyr pedagogiske og deltager og kunde orienterte produkter og tjenester til næringslivet og offentlig sektor i hele Vestfold og Telemark. Vi samarbeider tett med NAV, kommune- og fylkeskommunale virksomheter og myndighetsorgan og andre ideelle organisasjoner for felles måloppnåelse. I sentrum for Velles tjenester er deltagere og kunder og all tjeneste- og kvalitetsutvikling tuftet på dennes involvering og samarbeid.
Velle har i dag flere kjerneområder organisert i selskapene: Velle Utvikling AS, Velle Barnehagene AS, Velle Utdanning AS, Velle Gruppen AS og Velle Eiendom AS.

Velle utvikler og leverer forretningsområder som i sum har stor samfunnsøkonomisk betydning, og som bidrar til et mer inkluderende arbeidsliv. Velle ble etablert i 1968 i Tønsberg, og het den gang Velle Industri AS. Hovedoppgaven har vært, og er, å utvikle mennesker til å mestre arbeid og livet. Vi skal møte de kunnskapsutfordringer samfunnet har ved å utvikle de iboende egenskapene og evnene enkeltmennesket har med et helhetlig kompetansemiljø som utvikler mennesker og legger til rette for selvutvikling hos den enkelte. Vi er et selskap som inspirerer og motiverer til likeverd. Samfunnsoppdraget og grunnprinsippene har vært uendret siden starten.

Henriksen

In 2006, H. Henriksen Mek. Verksted A/S delivers specialised products to customers all over the world. Most of them are developed in co-operation, based on the company’s vast knowledge, to meet their customer’s needs.

Henriksen junior has played an important part in transforming the company into a modern high-tech developing and production facility.

Today the most important customer and reference is the British Navy. Their use of the “Henriksen Hook” has led to major safety improvements.

In September 2006, the company received a prestigious design award for the hooks developed for the “Type 45 naval vessels”.

The family company is now running at full power with a large order reserve and a healthy turnover. 45 employees are, together with their customers, creating a promising future.

All made possible thanks to the stubborn blacksmith who started his own company on 14th October 1856.

Kaldnes AS

Kaldnes AS eier og utvikler byutviklingsprosjektet Kaldnes Vest AS. Kaldnes Vest er et stort byutviklingsprosjekt i Tønsberg. Visjonen er å skape Norges mest attraktive bydel for boliger, bedrifter og besøkende.

Eiendommen er totalt 130 mål med strandlinje beliggende i både Tønsberg og Færder kommune. Kaldnes Vest vil være en naturlig forlengelse av byutviklingen ved Kaldnes Brygge.

Kaldnes ønsker å utvikle Kaldnes Vest som en levende og attraktiv ny bydel basert på nytenkning og bærekraftige prinsipper.

Revac

Revac AS er blant de største bedriftene i Europa innen behandling av EE-avfall (elektriske og elektroniske apparater/produkter). Revac AS er 100% privat eiet. Vi håndterer alle typer EE-avfall fra kjøleskap til den elektriske tannbørsten.

Revac er fokusert på å gjøre en fremtidsrettet miljøinnsats og yte god service til våre kunder. Dette sikrer vi gjennom eiernes årelange erfaring innen bransjen, kompetente medarbeidere, godt maskinelt utstyr og kundepleie gjennom relasjonsbygging.

Bjarøy Gruppen

Bjarøy Gruppen sin historie strekker helt tilbake til 1980, hvor Hans Petter Bjarøy startet med kjøp og salg av kapitalvarer og konkursboer. Siden den gang har selskapet, gjennom sine ulike datterselskaper, hatt et mål om å sikre og skape verdier i alt sitt virke. Hans Petter Bjarøy sitter fremdeles i førersetet i Bjarøy Gruppen, og er engasjert i alle konsernets selskaper. 

Bjarøy Gruppens lange historie er innholdsrik, fra å være et lite selskap med 1 ansatt, til å bli et større konsern – og veien har blitt til mens vi har gått. Konsernets leveregler har vært viktig for vår utvikling, og fungerer som en rettesnor for alt vi foretar oss – enten det er internt eller ut mot kunder. Vi har god takhøyde, og skal gjennom ærlighet og presisjon, levere resultater. 

Tenden

Tenden Advokatfirma ANS er, med 44 medarbeidere, hvorav 32 advokater, blant de største frittstående advokatfirmaene utenfor Oslo. Vi er opptatt av å forstå våre klienters behov, og ønsker å oppfattes som tillitsskapende, løsningsorientert og faglig solid.

For å sikre spesialisering og høy juridisk kvalitet, er våre advokater organisert i kompetansegrupper. Av spesiell interesse for oppstartbedrifter kan særlig nevnes kompetansegruppene kontraktsrett, immaterialrett, arbeidsrett, bank/finans, selskapsrett og skatt.

I tillegg til de juridiske aspekter har våre advokater innsikt i og erfaring med håndtering av forretningsmessige, strategiske og regnskapsmessige spørsmål for både oppstartbedrifter og andre virksomheter. Et godt råd som skal skape verdier for klientene, forutsetter at advokaten ser helheten.

Re-torvet

Re-torvet ligger midt i hjertet av Vestfold, enten du er på vei hjem eller til hytta. Hos oss finner du 650 gratis parkeringsplasser, bank, vinmonopol, post m.m.

Folksom

FOLKSOM er en ledende utvikler og forvalter av næringseiendom, bolig og stedsutviklingsprosjekter i Oslofjordregionen. Vi er genuint opptatt av by- og stedsutvikling og investerer i prosjekter og eiendommer i sentrale knutepunkter med stort utviklingspotensial.

Vi har tro på verdiskapning gjennom godt vertskap, lokal tilstedeværelse, kunnskap, kreativitet og god forretningssans. Vi liker ekstra godt eiendommer, områder, nabolag og gateløp som ikke fungerer og mangler puls. Det trigger oss til å tenke annerledes!

Folksom har ambisjon om å være en ledende eiendomsutvikler og eier mellom Oslo og Telemark, med base i Tønsberg. Vi vil ta en tydelig posisjon som utvikler av attraktive steder og møteplasser i regionen med investering i eiendommer i sentrale knutepunkt, bystrøk og bosteder.

FOLKSOM eier coworking fellesskapet Friends at work som åpnet dørene høsten 2019.

På Friends blir man en del av et profesjonelt og tverrfaglig felleskap. Vi tar hånd om driften av kontoret, slik at du kan konsentrere deg om å bygge nettverk, drifte, og utvikle bedriften din.

Friends er ca 3.000 m2 over to etasjer med 180 kontorplasser, loungeområder, et stort utvalg av møterom, aktivitetsrom og konferanserom.

DigiSpace AS

 • Nettsider og nettbutikk med WordPress og WooCommerce
 • Utforming og rådgivning til små og mellomstore bedrifter
 • Integrasjoner og plugins
 • Drift og vedlikehold av nettsider. Lagringsplass, SSL (https).
 • Markedsføring og synlighet på Google og Facebook / Instagram
 • Nyhetsbrev Mailchimp
 • Design av logo m.m.

Telia

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Vi har et stort engasjement for oppstartbedrifter der vi utfordrer tradisjonelle barrierer ved å vise åpenhet og tenke nytt. Gjennom nært samspill oppnår vi fantastiske ting. Vi hjelper deg med å realisere kundepiloter med blant annet IoT Starter Kits.

Oseberg Services

Oseberg Services AS er et regnskapsbyrå med 26 ansatte i Tønsberg og Oslo. Vårt mål er å hjelpe deg til å skape en solid bedrift med en god økonomi, for vi tror at god økonomi er en av grunnpilarene for suksess.

Vi gir deg derfor kontroll på regnskapet, sørger for at du får innsikt i hvorfor tallene er som de er og vi støtter deg i å finne og utføre tiltak for å bedre dine resultater.

Dette gjør vi ved å benytte 20 år med erfaring, alltid søke etter ny kunnskap og holde oss faglig oppdatert. Vi tenker litt annerledes enn mange andre regnskapsbyråer,  blant annet ansetter vi mennesker med forskjellig bakgrunn slik at vi kan utfordre hverandre og våre kunder til å finne gode løsninger.

Ved å automatiserer og digitalisere mest mulig har vi tid til å være din sparringspartner og rådgiver innenfor økonomi og lønn. Derfor bruker vi moderne og gode regnskapssystemer som Tripletex og Sumango for bokføring, lønnskjøring, rapportering og analyse.

Vi sørger for at du har økonomisk kontroll og har grunnlag for å ta de rette beslutningene, slik at du kan fokuserer på å utvikle din bedrift til en suksess

Oseberg logo

FossTech

Fosstech was established in 1997, and is a leading company within mechatronics, cables/connectors and encapsulation of electronics for harsh environment. Our markets are within ocean space, defence, public roads and fisheries and aquaculture. 

Digital Garden

Når vi setter sammen teknologien er det nøye planlagt, testet og gjennomført. Vi har fokus på sikkerhet, redundans og skalerbarhet i alle ledd.

Vi har ledende kompetanse innen hosting, og kan tilby skreddersydde løsninger for din bedrift! Ingen oppgave for stor – mange for små…

Digital Garden

Plexon

Kompetansehuset Plexon startet som Kreativ Plast i 1996, og etter drøye 20 år med gode ideer og smarte løsninger byttet vi navn til Plexon 1. mars 2017.

Plexon er Norges ledende leverandør av spesialproduksjon og utvikling av løsninger i Plexiglas® og LED-belysning til privat næringsliv, offentlige miljøer og privatkunder. Uansett om du har et stort eller lite prosjekt vil du være velkommen som kunde hos oss. For oss er hvert prosjekt unikt med de forutsetninger, krav og behov som skal dekkes.

Vestfold investornettverk

Vestfold investornettverk er et samarbeid mellom gründerhusene i Vestfold.

Vi vil inspirere flere til å investere i lokale bedrifter.
Gjennom jevnlige arrangementer tilbyr vi en møteplass hvor gründere som skal hente kapital, kan møte investorer som er på jakt etter gode oppstartsbedrifter. Arrangementene gir i tillegg investorer påfyll av kunnskap gjennom nyttige foredrag. 

Lurer du på hvordan du bør sette opp din investeringsstrategi? Vi tilbyr deg ulike løsninger for hvordan du kan investere i lokale bedrifter, for å spre  risiko og kapital.

Elkjøp Bedrift

Elkjøp er Nordens største forhandler av elektronikk og har siden 1962 vokst og blitt mer enn 10 000 engasjerte mennesker over hele Norden. I Norge er vi godt over 4000 medarbeidere og har rundt 140 butikker.  

 

For å kunne tilby helhetlige løsninger til deg og din bedrift, har vi utviklet tjenester for at våre produkter skal fungere optimalt og fristille bedriften til å kunne bruke tid på sin kjernevirksomhet. Vi leverer blant annet IT-tjenester, klargjøring, og levering. Vi tilbyr også leasingavtaler, slik at din bedrift kan sikre seg rett teknologi til rett tidspunkt, uten krevende investeringskostnader.  

 

Uansett hvilken fase din oppstartsbedrift er i vil Elkjøp Bedrift bistå med all den hjelpen ditt firma har behov for. Vårt spesialiserte salgsteam har god erfaring med å hjelpe firmaer i alle størrelser, så ikke nøl med å kontakte oss for de beste løsningene for din bedrift.  

 

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.