Våre samarbeidspartnere

Gründerhuset Hi5 er en arena for innovasjon og entreprenørskap i Tønsberg region og i Vestfold. Vi søker et tett samarbeid med lokalt næringsliv.

Kaldnes AS

Kaldnes AS eier og utvikler byutviklingsprosjektet Kaldnes Vest AS. Kaldnes Vest er et stort byutviklingsprosjekt i Tønsberg. Visjonen er å skape Norges mest attraktive bydel for boliger, bedrifter og besøkende.

Eiendommen er totalt 130 mål med strandlinje beliggende i både Tønsberg og Færder kommune. Kaldnes Vest vil være en naturlig forlengelse av byutviklingen ved Kaldnes Brygge.

Kaldnes ønsker å utvikle Kaldnes Vest som en levende og attraktiv ny bydel basert på nytenkning og bærekraftige prinsipper.

DNB

Hvert år hjelper vi over 15.000 personer med å starte opp sin egen bedrift.Denne erfaringen kommer deg til gode.

Når du starter for deg selv, skaper du ikke bare din egen arbeidsplass, du kan komme til å skape andres arbeidsplass også. DNB heier masse på deg og er på din side.

Vi gjør det vi kan for at du skal få det til!

DNB= oppstartsbanken.

Tenden

Tenden Advokatfirma ANS er, med 44 medarbeidere, hvorav 32 advokater, blant de største frittstående advokatfirmaene utenfor Oslo. Vi er opptatt av å forstå våre klienters behov, og ønsker å oppfattes som tillitsskapende, løsningsorientert og faglig solid.

For å sikre spesialisering og høy juridisk kvalitet, er våre advokater organisert i kompetansegrupper. Av spesiell interesse for oppstartbedrifter kan særlig nevnes kompetansegruppene kontraktsrett, immaterialrett, arbeidsrett, bank/finans, selskapsrett og skatt.

I tillegg til de juridiske aspekter har våre advokater innsikt i og erfaring med håndtering av forretningsmessige, strategiske og regnskapsmessige spørsmål for både oppstartbedrifter og andre virksomheter. Et godt råd som skal skape verdier for klientene, forutsetter at advokaten ser helheten.

Oseberg Services

Oseberg Services AS er et regnskapsbyrå med 26 ansatte i Tønsberg og Oslo. Vårt mål er å hjelpe deg til å skape en solid bedrift med en god økonomi, for vi tror at god økonomi er en av grunnpilarene for suksess.

Vi gir deg derfor kontroll på regnskapet, sørger for at du får innsikt i hvorfor tallene er som de er og vi støtter deg i å finne og utføre tiltak for å bedre dine resultater.

Dette gjør vi ved å benytte 20 år med erfaring, alltid søke etter ny kunnskap og holde oss faglig oppdatert. Vi tenker litt annerledes enn mange andre regnskapsbyråer,  blant annet ansetter vi mennesker med forskjellig bakgrunn slik at vi kan utfordre hverandre og våre kunder til å finne gode løsninger.

Ved å automatiserer og digitalisere mest mulig har vi tid til å være din sparringspartner og rådgiver innenfor økonomi og lønn. Derfor bruker vi moderne og gode regnskapssystemer som Tripletex og Sumango for bokføring, lønnskjøring, rapportering og analyse.

Vi sørger for at du har økonomisk kontroll og har grunnlag for å ta de rette beslutningene, slik at du kan fokuserer på å utvikle din bedrift til en suksess

Oseberg logo

Bjarøy Gruppen

Bjarøy Gruppen sin historie strekker helt tilbake til 1980, hvor Hans Petter Bjarøy startet med kjøp og salg av kapitalvarer og konkursboer. Siden den gang har selskapet, gjennom sine ulike datterselskaper, hatt et mål om å sikre og skape verdier i alt sitt virke. Hans Petter Bjarøy sitter fremdeles i førersetet i Bjarøy Gruppen, og er engasjert i alle konsernets selskaper. 

Bjarøy Gruppens lange historie er innholdsrik, fra å være et lite selskap med 1 ansatt, til å bli et større konsern – og veien har blitt til mens vi har gått. Konsernets leveregler har vært viktig for vår utvikling, og fungerer som en rettesnor for alt vi foretar oss – enten det er internt eller ut mot kunder. Vi har god takhøyde, og skal gjennom ærlighet og presisjon, levere resultater. 

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.