Våre samarbeidspartnere

Gründerhuset Hi5 er en arena for innovasjon og entreprenørskap i Tønsberg region og i Vestfold. Vi søker et tett samarbeid med lokalt næringsliv.

Kaldnes AS

Kaldnes AS eier og utvikler byutviklingsprosjektet Kaldnes Vest AS. Kaldnes Vest er et stort byutviklingsprosjekt i Tønsberg. Visjonen er å skape Norges mest attraktive bydel for boliger, bedrifter og besøkende.

Eiendommen er totalt 130 mål med strandlinje beliggende i både Tønsberg og Færder kommune. Kaldnes Vest vil være en naturlig forlengelse av byutviklingen ved Kaldnes Brygge.

Kaldnes ønsker å utvikle Kaldnes Vest som en levende og attraktiv ny bydel basert på nytenkning og bærekraftige prinsipper.

DNB

Hvert år hjelper vi over 15.000 personer med å starte opp sin egen bedrift.Denne erfaringen kommer deg til gode.

Når du starter for deg selv, skaper du ikke bare din egen arbeidsplass, du kan komme til å skape andres arbeidsplass også. DNB heier masse på deg og er på din side.

Vi gjør det vi kan for at du skal få det til!

DNB= oppstartsbanken.

Nokas

Nokas er Nordens ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Gründervirksomheten ble etablert i 1987 og forventer i 2017 en omsetning på ca. NOK 4,6 milliarder.

Nokas konsernet har rundt 8800 medarbeidere fordelt på tre divisjoner: Cash Handling, Security og Systems. Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner leveransene våre seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

Gjennom et aktivt eierskap har Nokas oppnådd lønnsom vekst med blant annet bransjens laveste turnover av ansatte. Innovasjon står sentralt hos oss. For å skape videre vekst utvikler vi kontinuerlig vår tjenesteproduksjon, hvor vi tar en stadig større del i kundens verdikjede for at kundene våre skal kunne fokusere på sine kjerneområder.

Nokas og bransjen vi representerer vil trenge flere gründere med innovative løsninger i årene som kommer. Derfor støtter vi Gründerhuset.

PWC

Internasjonalt er PwC med sine 223.000 ansatte et av de største selskapene innenfor forretningsrådgivning og revisjon.

I Vestfold er vi over 50 kolleger som lever tett på det lokale næringslivet, og vårt omfattende nettverk og vår kompetanse skaper verdi for små og mellomstore bedrifter i regionen.

For oppstartsbedrifter med ambisjoner vil PwC kunne være med gjennom alle vekstfaser og på alle forretningsområder. Samfunnsmessige endringer, i teknologisk utvikling og globale trender skifter stadig høyere tempo.

For å overleve som samfunn er nyskapning viktigere enn noensinne.

Tenden

Tenden Advokatfirma ANS er, med 44 medarbeidere, hvorav 32 advokater, blant de største frittstående advokatfirmaene utenfor Oslo. Vi er opptatt av å forstå våre klienters behov, og ønsker å oppfattes som tillitsskapende, løsningsorientert og faglig solid.

For å sikre spesialisering og høy juridisk kvalitet, er våre advokater organisert i kompetansegrupper. Av spesiell interesse for oppstartbedrifter kan særlig nevnes kompetansegruppene kontraktsrett, immaterialrett, arbeidsrett, bank/finans, selskapsrett og skatt.

I tillegg til de juridiske aspekter har våre advokater innsikt i og erfaring med håndtering av forretningsmessige, strategiske og regnskapsmessige spørsmål for både oppstartbedrifter og andre virksomheter. Et godt råd som skal skape verdier for klientene, forutsetter at advokaten ser helheten.

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.