Prenta 

Prenta hjelper bedrifter med trykksaker, profilering og reklame. 

Prenta har lange tradisjoner fra grafisk bransje og brenner for fysiske produkter med trykk, produsert i Norge. Vårt mål er å finne de beste og mest lønnsomme løsningene til våre kunder. 

Gi personlig service, være en samarbeidspartner som bryr seg, gi trygghet og levere produkter av høy kvalitet. Være den eneste samarbeidspartneren du trenger for trykksaker, profilering og utendørs reklame i alle tenkelig former og størrelser.

Vi kjenner markedet og mulighetene, med kvalitetssikrede partnere i Norge kan vi tilby et bredt spekter av produkter til konkurransedyktig priser. Vi kan veilede og finne løsninger sammen med våre kunder på en effektiv måte. Vi bistår med innspill og tips til gode metoder for produksjon, og kan til enhver tid tilby den mest effektive og best løsningen. 

Siden vi ikke har noen egen maskinpark, kan vi være svært fleksible og istedenfor å selge det vi produserer, kan vi levere det kunden ønsker, på en best mulig måte.

Kontakt oss. 
33 36 80 00

post@prenta.no
https://prenta.no/

Daglig leder
Daniel Svinsholt Hauksson

474 07 951
daniel@prenta.no

Relaterte artikler

Arka Energi

Arka betyr sol. En ark er også en bygningsdel. Vårt formål er å samarbeide med nærings-, bolig- og fritidsboligutviklere i tidligfase av prosjektering med løsninger

KURS: Hvordan lykkes med salg!

SALG er en av de største utfordringene til dere som driver eget selskap! SALG er et stort og bredt tema og ofte kjernen eller hjertet

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.