Om Ghi5

Hi5 er et kraftsentrum for entreprenørskap og oppstartsbedrifter i Færder og Tønsberg

Gründerhuset Hi5 har vært oppskytningsrampe for over 70 startups siden 2019. Tre selskaper som har vært hos oss har oppnådd gasellestatus (Orage AS, Aventia AS og Marine Safety AS).

Delingskulturen er et bærende element på Hi5. Vårt nettverk av samarbeidspartnere og støttespillere fra næringslivet representerer også en stor verdi for våre gründerbedrifter. Mange av våre deltakere finner deres første kunde i vårt nettverk.

Våre medarbeidere, deltakerbedrifter, tidligere deltakere og vårt nettverk deler av deres nettverk, samt deres kunnskaper og erfaringer til glede og nytte for oppstartsbedriftene. Vi har stor tro på at det er dette som skal til for å gi oppstartsbedrifter en skikkelig løft. Vår oppgave er å bistå våre deltakere i å lykkes.

Gründerne har gitt oss tilbakemelding om at det er den personlige oppfølgingen, delingskulturen og tilgangen på et større businessnettverk som har vært av størst positiv betydning.

Vi tar i mot startups i alle bransjer. Forutsetning er at du har mål om og mulighet til å vokse og nå ut til et større marked. Her er det fokus på de etableringene som kan skape større verdier og flere arbeidsplasser.

Savner du navnet på din bedrift her? Ta kontakt!

Hvordan hjelper vi deg?

Vi forventer at du engasjerer deg aktivt i vårt fellesskap, og at du jobber hardt og målbevist med ditt oppstartsprosjekt. Som motytelse deler vi av vårt nettverk og stiller opp med faglig støtte.

Vi har tilknyttet oss en rekke verdifulle samarbeidspartnere. Et eksempel på dette er onsdagsressursene våre som du får gratis rådgivning av: Innovasjon Norge, advokatfirmaet Tenden, regnskapsbyrået Oseberg og Digital Garden som stiller med gratis domene, hosting, e-post, SSL-sertifikat og veiledning rundt digital markedsføring. 

I tillegg får du tilgang på en palett av muligheter: workshops, kurs, mentorer, potensielle investorer, og selvsagt  kontor- og møtefasiliteter.

Det er ingen sære forpliktelser og ingen ekstrakostnader. Den billigste plassen koster bare  kr 500,- I måneden (eks Moms). Om nødvendig kan du si opp din avtale med 2-måneders varsel. 

Nettverk og miljø

Det å lette prosessen med å starte og bygge opp et firma omfatter mye mer enn råd- og veiledning. Den største verdien ligger i felleskapet og i nettverket av tidligere deltakerbedrifter, mentorer, næringslivsledere og bedriftspartnere som alle gjerne vil bidra. 

Vårt miljø skal hjelpe deg til å skjerpe fokus og konsentrere deg om å bygge og selge ditt produkt eller din tjeneste. Møter med potensielle investorer sammen med rådgivning og veiledning skal bidra til raskere fremskritt. Test dine hypoteser i praksis til du finner en produkt-markedtilpasning, for så å skallere opp.

Etableringen av Ghi5

I februar 2016 etablerte kommunene Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme (nå Færder kommune) foreningen «Gründerhuset Hi5». I 2019 flyttet vi i flotte lokaler på “Friends” – sentralt i Rådhusgaten 1 i Tønsberg. Vi har blitt større, vi fortsetter suksessen med inkubatoren for oppstartsbedrifter med vekstambisjoner, men løfter ambisjonsnivået og sikter mot å bli stedet og fellesskapet i vårt område som alle med interesse for gründerskap og innovasjon søker til.

Styret

Gründerhuset Hi5 har et profesjonelt styre som ledes av:

Steven Foss (leder)
Hanna Kirsebom Aronsen
Petter Alexander Bordal
Eirik Sunde
Trygve Egenes
Per Harstad (vara)

Daglig leder Marie Kobro Hanche-Olsen, følger opp deltakerbedriftene og organiserer aktivitetene på huset.

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.