OM GRÜNDERHUSET Hi5

Gründerhuset Hi5 er til for å føde vekstbedrifter. Vi skal skape fremtidens næringsliv og fremtidens arbeidsplasser. Vi er et fellesskap for alle de som vil være med og realisere denne drømmen. Vi vil ha deg med på laget om du er nybakt eller erfaren gründer, investor, engasjert og garvet næringslivsperson eller om du er interessert i alt som har med gründerskap og innovasjon å gjøre. Vi holder til på kommunegrensen Nøtterøy/Tønsberg, 15 minutters gange fra Tønsberg torv.

Hos oss kan du bli medlem gratis, få tilsendt nyhetsbrev, bli del av vårt kompetansenettverk, bli partner og/eller sponsor, delta på og bidra på våre arrangementer og du kan søke om plass i vår inkubator for gründere og oppstarts bedrifter med vekstambisjoner.

HISTORIEN

Gründerhuset Hi5 har en lang forhistorie. Alt på begynnelsen av 2000-tallet fikk medlemmer i «Næringsforum Nøtterøy» (samarbeidsorgan Nøtterøy kommune/lokalt næringsliv) idéen om at det lokale næringslivet trengte et «veksthus» som oppskytingsrampe for fremtidens bedrifter og fremtidens arbeidsplasser. Det var imidlertid først i 2011 at idéen ble til virkelighet.

Næringsforum Nøtterøy – i samarbeid med Tønsberg kommune – etablerte «Gründerhuset» som prosjekt. 18 bedrifter var innom Gründerhuset i løpet de ca 5 årene prosjektet varte. Fokuset her var på kompetansedeling, kompetanseutvikling, coaching, nettverksbygging og kapitalinnhenting. Orage AS og Aventia AS er to eksempler på bedrifter som har vært med hos oss og senere blitt suksessfulle vekstbedrifter. Gründerne har gitt oss tilbakemelding om at det er den personlige oppfølgingen, delingskulturen og tilgangen på et større businessnettverk som har vært av størst positiv betydning.
Gründerhuset har hele tiden vært finansiert i et offentlig/privat spleiselag. DnB, Sparebank 1 Nøtterøy-Tønsberg, Wilhemsen Chemicals AS og Vinghøg AS har sponset Gründerhuset fra dag 1.

ETABLERINGEN AV GHi5

I februar 2016 etablerte kommunene Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme foreningen «Gründerhuset Hi5». Foreningen etablerte sin virksomhet i de gamle lokalene til Idéfagskolen i Ramdalveien 2 på Nøtterøy. Vi har blitt større, vi fortsetter suksessen med inkubatoren for oppstarts bedrifter/startups med vekstambisjoner, men løfter ambisjonsnivået og sikter mot å bli stedet og fellesskapet i vårt område som alle med interesse for gründerskap og innovasjon søker til.

Hos oss finner du i dag spennende nye bedrifter som DigiSpace, EbokNorden, Exhibition Management, Trygg Om bord, World Wide Living, Moores Suites, Bikeplay, Recogni osv

Vi tar i mot startupfirmaer i alle bransjer. Forutsetning er at du har mål om og mulighet til å vokse og nå ut til et større marked. Her er det fokus på de etableringene som kan skape større verdier og flere arbeidsplasser.

Savner du navnet på din bedrift her? Ta kontakt!

STYRET

Gründerhuset Hi5 har et profesjonelt styre som ledes av Daniel Riisager Døderlein (Auka AS) Nestleder Hanna Espe Kirsebom Aronsen (DNB)De øvrige styremedlemmer er: Thomas De Vries (Breakfast), Astrid Holwech (Tønsberg kommune). Petter Bordal (Lemon) og Cicilie Sørum Gregoire (Nøtterøy kommune)Kjersti With(Bydelshuset) Per Harstad(Velle Utvikling)

Næringssjef Jonathan Hall (Nøtterøy kommune) og næringsrådgiver Trine Tenvik (Tønsberg kommune) forestår administrasjonen, følger opp deltakerbedriftene og organiserer aktivitetene på huset.

SAMARBEIDSPARTNERE

Gründerhuset Hi5 har et tett samarbeid med Næringsforum Nøtterøy, Tønsberg Næringsforening og Tjøme Næringsforening. Det jobbes med å få på plass en partnerskapsavtale med Høyskolen i Sørøst Norge.

Vi lar oss inspirere av miljøer som Mesh Norway, Startup Lab og 657 Oslo. Vi søker nærmere samarbeid med disse miljøene og andre (som f.eks. Oslo Business Region). Vi har gode relasjoner til Innovasjon Norge, Sillicia Technology Incubator, Gründeriet i Sandefjord, CoLab, Start i Vestfold og Nettverksbanken.

Bli en del av felleskapet

5 + 1 =

Share This