Nearby

Nearby er mer enn den typiske matchmaking-appen. Det er en mulighet for folk til å komme sammen, bygge forbindelser og skape online vennskap gjennom et grunnlag av balanse, selvtillit og gjensidig respekt.

Du trenger ikke lenger stole på venner-av-venner eller lykken i trekningen for å finne noen som er kompatibel. Med Nearby kan du kontrollere det sosiale livet ditt og få det til å skje på dine egne premisser. Vi mener at alle fortjener sjansen til å finne en ekte forbindelse, og vi er her for å få det til – ett sveip om gangen.

Så, enten du er ny i byen, reiser på egen hånd, eller bare ønsker å utvide horisonten din, kan du bli med i Nearby mens vi jobber for å bekjempe stigmaet til nettforbindelser.

Med Nearby kan du bruke en rekke funksjoner for å finne, kommunisere og sette opp planer med folk nær deg. Brukere kan sette opp sine personlige profiler, dele interesser og hobbyer og sveipe gjennom andre profiler for å finne kompatible venner. Når de er koblet til, kan brukere dele de heteste kommende arrangementene og bruke en kartfunksjon for å bringe folk sammen.
Hopp ombord og se hva du finner i nærheten av deg!


Facebook – https://www.facebook.com/Friendsnearby
Nettside – https://www.nearby.gg
Linkedin – https://www.linkedin.com/in/eirik-larsen/
Gmail – Eirik@nearby.gg

Mobil – 45 86 19 23

Appstore & Googleplay –
Nearby – New Friends & Events

Relaterte artikler

Mandag Igjen

Mandag Igjen er vekstbyrået som skaper resultater i krysningspunktet markedsføring, kommunikasjon og innovasjon.  Mandag Igjen kan hjelpe deg med å: Vi vil hjelpe deg til å bli

Aaby Solutions AS

Aaby Solutions AS skal være den ledende destinasjonen for kunder som søker pålitelige og innovative løsninger. Vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring og å utforske

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.