Nearby

Nearby er mer enn den typiske matchmaking-appen. Det er en mulighet for folk til å komme sammen, bygge forbindelser og skape online vennskap gjennom et grunnlag av balanse, selvtillit og gjensidig respekt.

Du trenger ikke lenger stole på venner-av-venner eller lykken i trekningen for å finne noen som er kompatibel. Med Nearby kan du kontrollere det sosiale livet ditt og få det til å skje på dine egne premisser. Vi mener at alle fortjener sjansen til å finne en ekte forbindelse, og vi er her for å få det til – ett sveip om gangen.

Så, enten du er ny i byen, reiser på egen hånd, eller bare ønsker å utvide horisonten din, kan du bli med i Nearby mens vi jobber for å bekjempe stigmaet til nettforbindelser.

Med Nearby kan du bruke en rekke funksjoner for å finne, kommunisere og sette opp planer med folk nær deg. Brukere kan sette opp sine personlige profiler, dele interesser og hobbyer og sveipe gjennom andre profiler for å finne kompatible venner. Når de er koblet til, kan brukere dele de heteste kommende arrangementene og bruke en kartfunksjon for å bringe folk sammen.
Hopp ombord og se hva du finner i nærheten av deg!


Facebook – https://www.facebook.com/Friendsnearby
Nettside – https://www.nearby.gg
Linkedin – https://www.linkedin.com/in/eirik-larsen/
Gmail – Eirik@nearby.gg

Mobil – 45 86 19 23

Appstore & Googleplay –
Nearby – New Friends & Events

Relaterte artikler

Agrosystem AS

Agrosystem AS ble grunnlagt i april 2024, men ideen bak selskapet startet allerede i 2012. Siden da har vi vært dedikert til innovasjon innen landbruket.

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.