Natur & Helse

Natur & Helse leverer kvalitetsoljer til bruk for alle ! Agentur av Oshadhi eteriske oljer -“passion for the Natur”. Eteriske oljer er som naturens egen tryllestav.Alle eteriske oljer har en “hemmelig” fysisk og kjemisk kjerne , som gir dens ulike egenskaper av å gi helbredene krefter. Plantenes eksistens er en stor gave , de tilbyr oss ikke bare næringsrike verdier, men det reneste lyset og kjærlighet til stjernene og moder jord. Dråpene som gir oss mennesker helse og velvære, samt en hverdag som gir deilige dufter. Bruk naturen -det gjør noe med deg .

I tillegg har vi agentur på AcuTop som har akupunktur nåler og Kinesio / sports tape samt utstyr for terapeuter og behandlere og også for det offentlige.

www.natur-helse.no

Relaterte artikler

Agrosystem AS

Agrosystem AS ble grunnlagt i april 2024, men ideen bak selskapet startet allerede i 2012. Siden da har vi vært dedikert til innovasjon innen landbruket.

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.