Mandag Igjen

Mandag Igjen er vekstbyrået som skaper resultater i krysningspunktet markedsføring, kommunikasjon og innovasjon. 

Mandag Igjen kan hjelpe deg med å:

  1. Bli enklere å finne i et marked fullt av støy.
  2. Enklere å velge i et marked fullt av alternativer.
  3. Enklere å bruke i en tidsalder preget av oppmerksomhets-knapphet. 

Vi vil hjelpe deg til å bli førstevalget, slik at kundene ikke bare velger deg igjen og igjen, men også ivrig anbefaler deg til sine venner.  

 

Vår Visjon

Vi forutser en fremtid der suksess er synonymt med bærekraft. Mandag Igjen hjelper grå bedrifter med å bli grønnere, og grønne virksomheter med bærekraftig vekst og utvikling. Fra grå til grønn til gull – som vi pleier å si. Vårt ultimate mål er grønne bedrifter med svarte tall. 

 

Vår misjon

Mandag Igjen hjelper grønne virksomheter med å ta markedsandeler. Gjennom vår helhetlige tilnærming og vårt langsiktige perspektiv, arbeider vi målrettet med å utforske kreative og ressurseffektive metoder for å øke synlighet, inntekter og lønnsomhet.Vårt mål er at hver virksomhet skal komme “grønnere ut” på andre siden av et samarbeid med oss.

Primus motor i det grønne skiftet

I en tid preget av mye tomprat, er Mandag Igjen dedikert til å være en aktiv og handlingsorientert pådriver i det grønne skiftet. Vi deler generøst vår kompetanse, investerer vår egen kapasitet, bygger broer og skaper samarbeid som bidrar til bærekraftig utvikling.

Historien om Mandag Igjen

Mandag Igjen ble grunnlagt i mai 2023 av Carolina Grønsleth. Carolina er en dypt engasjert bærekraftsentusiast som har viet sin karriere til å være en drivkraft bak det grønne skiftet. 

Hun har nylig fullført Sustainable Business Strategy-programmet ved Harvard Business School online for å ytterligere styrke sin kompetanse innen bærekraft, øke sin kapasitet til å påvirke meningsfull endring, og sikre en sunn planet for kommende generasjoner.

Før Carolina grunnla Mandag Igjen, jobbet hun flere år som markedssjef hos multinasjonale teknologiselskaper som Pexip og Hewlett Packard Enterprise. Hun har tidligere hatt sentrale roller innen salg, markedsføring, forretningsutvikling og kommunikasjon og jobbet i New York, London, Trondheim og Oslo. 

Økosystemet: den forlengede Mandag Igjen-gjengen

Hos Mandag Igjen legger vi stor vekt på å investere i fremtidige ansatte og ledere. Vi bærer gjerne vårt ansvar for å skape muligheter for barn og unge voksne. I dag har vi to studenter som jobber sammen med oss, og vi er i prosessen med å bli en godkjent lærebedrift for å ytterligere styrke vårt engasjement for inkludering, utdanning og opplæring.

Fremtidsrettet, fleksibelt og kostnadeffektivt

Mandag Igjen er skapt for å møte de raske endringene i dagens forretningsverden og tilbyr skalerbare og økonomiske løsninger. Vi jobber sammen med deg, slik at du kan lære og vokse, eller vi tar oss av oppgavene for deg, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Våre tre prismodeller inkluderer time-for-time-tjenester, prosjektbaserte leveranser og brøkdels CMO – hvor du kan leie en markedsføringsressurs etter dine behov.

Ønsker du hjelp til å skalere lønnsomt og grønt?

Kontakt oss gjerne via hei@mandagigjen.no, ring oss på +47 33 77 9000, eller besøk vår nettside på mandagigjen.no for mer informasjon. Vi ser frem til å høre fra deg!

Følg oss også gjerne på Instagram og LinkedIn under navnet Mandag Igjen for nyttige råd og verdifull innsikt.

Relaterte artikler

Aaby Solutions AS

Aaby Solutions AS skal være den ledende destinasjonen for kunder som søker pålitelige og innovative løsninger. Vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring og å utforske

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.