Lumi Mindfulness – ditt personlige mindfulness studio

LumiMindfulness.no er landets første online mindfulness studio. Lumi er en medlemsbasert plattform for mental helse og velvære. Gjennom stressreduksjon opplever du mer sinnsro, økt velvære og personlig vekst.

Stressfri sone – der du er, når du trenger det

Som medlem har du tilgang til evidens basert on-demand innhold som mindfulnessverktøy, ledede meditasjoner og breathwork/pusteøvelser. Vi tilbyr i også online live klassetimer, kurs, workshops og andre events for å redusere stress slik at du skal få et bedre liv i hverdagen.

Mental helse i arbeidslivet

Arbeidslivet kan være brutalt. Kontinuerlige endringsprosesser, korte tidsfrister og økte krav til kreativitet og produktivitet kan føre til stress, angst, depresjon og utbrenthet. Lumi har et eget spesialutviklet medlemskap for bedrifter og offentlige virksomheter som setter de ansattes mentale helse høyt på agendaen.

Lumi Mindfulness – en online plattform for mental helse og velvære som fokuserer på at du skal få et bedre liv.


Karl Henrik Lundh
Mindfulness Coach

W: www.LumiMindfulness.no
E: karl.henrik@LumiMindfulness.no
T: 90 57 58 10

Relaterte artikler

Aaby Solutions AS

Aaby Solutions AS skal være den ledende destinasjonen for kunder som søker pålitelige og innovative løsninger. Vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring og å utforske

Little Feather

Capturing the Magic of Parenthood with Little Feather Diary With Little Feather, you can effortlessly capture and store those heartwarming moments that make parenthood so

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.