Lepsøe Reiser

Selskapet med stort hjerte. Et hjerte som brenner for at nettopp du skal få en fantastisk opplevelse. Våre reiseledere sørger for god stemning, vell organiserte arrangement, latter og at du blir tatt godt vare på.

Vår visjon er å ta deg med til trivelige destinasjoner hvor aktivitet, mat og drikke, opplevelser og sosial omgang står i fokus. 

Gry Lepsøe

Aktivitetene er godt tilrettelagt og er noe alle kan være med på. F.eks. gåturer i fjellet, vanntrim, yoga, dans, styrke osv. Instruktørene er vell utdannet inne sitt fag i helse og trening fra bl.a. AFPT og Norges idrettshøyskole. De vil ta godt vare på deg og sørge for kvalitet og sikkerhet fra a til å. 

Trivsel handler også mye om mat og drikke og selvfølgelig sørges det for at det blir servert nydelig smaksopplevelser underveis. 

Det blir lagt opp til sosiale samlinger, dans og overraskelser på turen. Er du f.eks.klar for allsang på bussen? 

Vi er reiseselskapet for deg som liker å være aktiv, sosial og oppleve det lille ekstra.

Kontakt oss på:

Mob: 45471771

post@lepsoereiser.com

www.lepsoereiser.com

Relaterte artikler

Agrosystem AS

Agrosystem AS ble grunnlagt i april 2024, men ideen bak selskapet startet allerede i 2012. Siden da har vi vært dedikert til innovasjon innen landbruket.

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.