LAGE:lab

Lage:lab er et todelt prosjekt under utvikling. LAGE:lab skal tilby håndarbeidskits for enhver ting det går an å lage med ens egne to hender! Har du lyst på noe nytt? Lag det!

LAGE:lab er også et sted for å lære og diskutere. Hvor man kan undre seg og gå på fantastiske oppdagelsesreiser i kreativitetens forunderlige verden. Hvor idéer og tanker kan få spire og gro, og gi oss deilig påfyll i tilværelsen.
Navnet er todelt og det er også målet mitt: å tilby et sted som dyrker kreativitet og skaperglede, og å være et laboratorium for kreative, kunstneriske, morsomme, tullete, gode (og kanskje noen dårlige) idéer.

Slik kan vi lage mer av vår egen tilværelse enn du kanskje trodde var mulig. Og hvorfor lage selv, lurer du? Fordi det tar lengre tid og gir oss et nærere forhold til tingene våre. Da betyr de mer for oss, vi tar bedre vare på dem, og vi forbruker mindre.

Bra for deg, bra for planeten.

Relaterte artikler

Inkubatorprogram Hi5 Start

Inkubatorprogram Vestfold

Start i Vestfold har i samarbeid med gründermiljøene i Vestfold satt opp et inkubatorprogram for deg som ønsker å viderutvikle din ide og skape en

Kraft 4.5.23

Vi åpner dørene til gründer-jungelen, og inviterer deg til «KRAFT»-eventet vårt – torsdagspilsen utenom det vanlige. Senk skuldrene og ta deg en øl, vi spanderer

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.