LAGE:lab

Lage:lab er et todelt prosjekt under utvikling. LAGE:lab skal tilby håndarbeidskits for enhver ting det går an å lage med ens egne to hender! Har du lyst på noe nytt? Lag det!

LAGE:lab er også et sted for å lære og diskutere. Hvor man kan undre seg og gå på fantastiske oppdagelsesreiser i kreativitetens forunderlige verden. Hvor idéer og tanker kan få spire og gro, og gi oss deilig påfyll i tilværelsen.
Navnet er todelt og det er også målet mitt: å tilby et sted som dyrker kreativitet og skaperglede, og å være et laboratorium for kreative, kunstneriske, morsomme, tullete, gode (og kanskje noen dårlige) idéer.

Slik kan vi lage mer av vår egen tilværelse enn du kanskje trodde var mulig. Og hvorfor lage selv, lurer du? Fordi det tar lengre tid og gir oss et nærere forhold til tingene våre. Da betyr de mer for oss, vi tar bedre vare på dem, og vi forbruker mindre.

Bra for deg, bra for planeten.

Relaterte artikler

Agrosystem AS

Agrosystem AS ble grunnlagt i april 2024, men ideen bak selskapet startet allerede i 2012. Siden da har vi vært dedikert til innovasjon innen landbruket.

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.