Kundelab

Kundelab AS er et lite konsulentselskap som hjelper små og store bedrifter med å forbedre sin kundeservice ved hjelp av systemet Zendesk. 

Vi brenner for fantastiske brukeropplevelser og strekker oss langt for å bistå våre kunder med å oppnå deres målsetninger. 

Våre tjenester

Videresalg av lisenser

Vi videreselger Zendesk lisenser og sikrer at kundene våre er på rett lisensnivå. 

Implementering av ny løsning

For nye kunder bistår vi med implementering av systemet. Vi tar eierskap til hele prosjektet og sikrer en skalerbar løsning og full utnyttelse av relevante funksjoner. Vi setter oss godt inn i våre kunders forretning og sikrer at systemet underbygger deres målsetninger.

Tilpasninger og effektivisering

For kunder som allerede benytter Zendesk bistår vi med tilpasninger og veiledning slik at løsningen deres fungerer optimalt. Dette kan være alt fra installasjon og konfigurasjon av applikasjoner, avanserte arbeidsflyter, effektivisering og skalerbarhet, visninger, nye rapporter, nye kanaler og lignende.

Opplæring

Vi tilbyr et komplett opplæringsløp via videomøte eller on-site hos kundene våre. Opplæringen tilpasses deres behov, normalt som en kombinasjon av undervisning og individuelle oppgaver. God opplæring sikrer de ansatte riktige forutsetninger for å gi eksepsjonelle kundeopplevelser.

Integrasjoner og app-utvikling

Mye kan løses med ferdigutviklede apps i Zendesk sin appstore. I de tilfellene hvor man derimot har behov for egenutviklede applikasjoner eller integrasjoner så kan Kundelab sammen med partnere bygge spesialtilpassede integrasjoner som knytter eksterne systemer til Zendesk.

Zendesk administrator til leie

Noen kunder ønsker å sette bort administrasjonen av systemet. Med Kundelab får man flere sertifiserte ressurser som kjenner kunden sitt system og bistår innenfor en avtalt ramme hver måned. Dette kan være alt fra generell support til implementering av nye kanaler, endring av oppsett, onboarding og offboarding av ansatte, nye rapporter og lignende.

https://kundelab.no

Patrick@kundelab.no

40885806

Patrick Bu Jonassen

Daglig leder

Kundelab AS

Relaterte artikler

Agrosystem AS

Agrosystem AS ble grunnlagt i april 2024, men ideen bak selskapet startet allerede i 2012. Siden da har vi vært dedikert til innovasjon innen landbruket.

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.