Inkubatorprogram Vestfold

Inkubatorprogram Hi5 Start

Start i Vestfold har i samarbeid med gründermiljøene i Vestfold satt opp et inkubatorprogram for deg som ønsker å viderutvikle din ide og skape en solid forretningsmodell.

Entrepreneurdy er leverandør av den digitale plattformen som brukes under kurset, dette programmet vil gi deg som gründer en større mulighet for å lykkes og ta de riktige valgene på veien til å starte din egen bedrift.

Vil du vite mer om hvordan moderne entreprenørskapsmetoder kan bidra til å utvikle din visjon, din kjernekompetanse og dine konkurransefortrinn -samt kartlegge markedet og utvikle kundene dine?

Da er vårt inkubatorprogram noe for deg!

Inkubatorprogrammet, går over 6 uker med 11 samlinger – hvor 3 er fysiske og 8 digitale. De fysiske samlingene varer 3 timer og de digitale 1,5 time per gang. Første fysiske samling vil være på Hi5 i Tønsberg, neste blir på nyåpnet Colab i Larvik.  

Det vil også være 1:1 oppfølging inntil 3 ganger a’ 30 minutter under programmet. 

NB. Programmet er gratis for deltakere!
Du MÅ kunne delta på minimum 80% av kurset, hvis ikke vil du motta et gebyr på kr. 1000,-. Du får oppfølging fra det gründermiljø du har tilknytning til. Dersom du ikke er i et gründermiljø vil du få oppfølging av en START veileder i din kommune.


Søknadsskjema og mer informasjon om inkubatorprogrammet finner du HER 

Relaterte artikler

Agrosystem AS

Agrosystem AS ble grunnlagt i april 2024, men ideen bak selskapet startet allerede i 2012. Siden da har vi vært dedikert til innovasjon innen landbruket.

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.