HydroMagic Farms Norge

hydromagic-farms

Norsk klima gjør oss avhengig av importerte matvarer. Ikke bare kontrolleres importen av få aktører, men den trues også stadig av nye og omfattende utfordringer. Innen produktene når matvarehyllen kan det ha gått opptil to uker. Resultatet av dette er svekket kvalitet og smak, og veien dit har vært en unødvendig hard klimapåvirkning.

Vi i HydroMagic Farms vil endre dette ved å produsere og levere mat på en ny måte. Med særlig fokus på ørret- og salatproduksjon skal vi få til dette ved å benytte en naturlig produksjonsmetode, der avfall fra ørretproduksjon omgjøres til plantenæring. Og med hjelp av naturen kan vi sette fokuset på å produsere og levere gode matvarer til det norske profesjonelle markedet, året rundt. 

Vi flytter produksjonen fra tradisjonelle merder og åkrer inn i et spesialtilpasset veksthus, som lar oss skape og kontrollere klimaet. Denne metoden gjør at vi kan levere renere og friskere produkter ved å utelukke bruk av kjemisk plantevern og medisinering. Vertikal dyrking gjør at arealet blir tre ganger så effektivt, og med god balanse mellom lys og varme kan vi høste norske grønnsaker hver dag. 

Vi kan produsere mer, med mindre. Og det hele gjøres mulig av produksjonsmetoden, der ørret og matplanter lever i symbiose.

Våre kunder er primært det norske profesjonelle markedet, med sikte på hotell, restaurant og catering. 

Vi skal være Norges ledende produsent av sunn, miljøvennlig og kortreist sjømat, bær og grønnsaker av høyeste kvalitet. Vår produksjon skal gi ekstraordinær verdi – året rundt, uavhengig av sesong.

www.hydromagicfarms.no

Relaterte artikler

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.