Gründerhuset Hi5 flytter

Gründerhuset Hi5 skal flytte fra Ramdal på Nøtterøy til Rådhusgate, midt i Tønsberg sentrum, og rett ved Torvet.

Gründerhuset Hi5 får plass i tilknytning til Folksoms nye co-working konsept «Friends at work» som etableres samtidig.

Flyttingen vil skje i tidsrommet 1. – 30. september.

Torsdag 6. juni signerte styreleder Per Harstad og daglig leder Jonathan Hall (næringssjef, Færder kommune)en avtale med Folksom AS v/daglig leder Pål Egeland.

Høytideligheten skjedde i lokalene som skal huse Gründerhuset Hi5 fra høsten av. Til stede var også styremedlem i Gründerhuset Hi5 Eirik Sunde fra Kaldnes AS,  Tønsbergs næringssjef Øystein Hjørnevik, næringsrådgiver i Tønsberg kommune og med-daglig leder på Gründerhuset Hi5 Trine Tenvik, Tomas Eskeland fra Fjelltid AS (gründer på Gründerhuset Hi5) og Jan Henrik Juel-Larsen, daglig leder i Friends at Work AS.

Gründerhuset Hi5 får en sentral og høyprofilert beliggenhet, midt i byen og bare minutter fra både togstasjonen og bussterminalen.

Co-working arealet til Friends at work er på 2000 kvm og ventes å huse mange spennende firmaer. Gründerhuset Hi5 blir dermed en del av et stort og spennende bedriftsfellesskap.

Det har vært 3 spennende og givende år i Ramdalveien 2. Vi har mange fremganger å glede oss over, mye positivt å se tilbake på, og mye å takke for.

Tiden har kommet til å bevege oss videre og vi går en ny spennende og løfterik fremtid optimistisk i møte!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Relaterte artikler

Hjertefamilie

Hjertefamilie er en medlemsportal for småbarnsforeldre som driftes av Psykolog Mjelde AS. Hjertefamilie er en ressurs, en verktøykasse og et fellesskap for

Digitalt nabolag

Med Digitalt Nabolag lar vi arkitekter og utbygger få svar på spørsmål som «hvordan er utsikten fra soverommet?» «Hvordan er solforholdene i

WeDay med frokost: 03.02.22

Tema: Foodtech og matproduksjon Er du interessert i samarbeid, forretningsutvikling og tror på ideen om at den som gir også får noe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.