Gründerhuset Hi5 flytter

Gründerhuset Hi5 skal flytte fra Ramdal på Nøtterøy til Rådhusgate, midt i Tønsberg sentrum, og rett ved Torvet.

Gründerhuset Hi5 får plass i tilknytning til Folksoms nye co-working konsept «Friends at work» som etableres samtidig.

Flyttingen vil skje i tidsrommet 1. – 30. september.

Torsdag 6. juni signerte styreleder Per Harstad og daglig leder Jonathan Hall (næringssjef, Færder kommune)en avtale med Folksom AS v/daglig leder Pål Egeland.

Høytideligheten skjedde i lokalene som skal huse Gründerhuset Hi5 fra høsten av. Til stede var også styremedlem i Gründerhuset Hi5 Eirik Sunde fra Kaldnes AS,  Tønsbergs næringssjef Øystein Hjørnevik, næringsrådgiver i Tønsberg kommune og med-daglig leder på Gründerhuset Hi5 Trine Tenvik, Tomas Eskeland fra Fjelltid AS (gründer på Gründerhuset Hi5) og Jan Henrik Juel-Larsen, daglig leder i Friends at Work AS.

Gründerhuset Hi5 får en sentral og høyprofilert beliggenhet, midt i byen og bare minutter fra både togstasjonen og bussterminalen.

Co-working arealet til Friends at work er på 2000 kvm og ventes å huse mange spennende firmaer. Gründerhuset Hi5 blir dermed en del av et stort og spennende bedriftsfellesskap.

Det har vært 3 spennende og givende år i Ramdalveien 2. Vi har mange fremganger å glede oss over, mye positivt å se tilbake på, og mye å takke for.

Tiden har kommet til å bevege oss videre og vi går en ny spennende og løfterik fremtid optimistisk i møte!

Relaterte artikler

Mandag Igjen

GRIP GRØNNE MULIGHETER Det grønne skiftet åpner for store markedsmuligheter, spesielt for små og mellomstore virksomheter (SMB). Som kjernen i det norske næringslivet, har SMBer

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.