Green Transformation

Green Transformation AS bistår virksomheter med smart grønn omstilling. Vi påtar oss både små og store oppdrag; fra noen timer enkel rådgivning til fasilitering av større omstillingsprosesser eller skreddersøm av programmer for kapasitetsbygging og kompetanseheving.  

Forventninger til bærekraftige og klimavennlige virksomheter, produkter og tjenester er stadig økende, både fra myndigheter, finansieringskilder og sluttkunder. Utviklingen går fort, og det er lett å miste oversikten over nye krav, konsepter og innovative løsninger som utfordrer din virksomhet og forretningsmodell. Samtidig er dette tidenes mulighet for ny tenkning og lønnsom omstilling til en bærekraftig virksomhet som blomstrer også om 10 år. 

Vi dekker temaer som sirkulær økonomi, FNs Bærekrafts mål, klima og klimatilpasning, naturbaserte løsninger og sertifisering til Miljøfyrtårn både for enkeltvirksomheter og konsern. 

Gjennom våre internasjonale nettverk, og tilknytning til EIT Climate-KIC network of coaches, bistår vi grønne gründere med coaching og mentortjenester, prosjektutvikling og utvikling av bærekraftige forretningsmodeller, identifisering av finansieringsmuligheter og utvikling av internasjonale partnerskap. 

For å bidra til løsning på de virkelige problemene og ikke bare på symptomene, så er systemtenkning er et viktig bærebjelke for vår virksomhet.

Ta kontakt – så finner vi sammen ut hvordan vi kan bidra i din videre utvikling.

Web: www.greentransformation.no

Mobil: +47 90910890

e-post: tmd@greentransformation.no

Relaterte artikler

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.