crypho1-2

Geir trives som teknologigründer i Tønsberg

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geir Bækholt sier om seg selv at han er entreprenør, open source utvikler, community leader, CEO, geek, oppfinner, aktivist, ateist, foodie, pappa, historieinteressert  og ektefelle, samt humorist.

Geir er seriegründer. Hans siste prosjekt er Crypho AS.  Crypho har utviklet en software-løsning for kryptert messaging og fildeling. Markedet er sykehus-/helsesektoren samt politi og sikkerhetssektoren.

Selskapet har 7 ansatte, og har mål om å bli 12 i løpet av 2020 (på bildet ser vi Georgios Gozadonis, Geir Bækholt, Kristina Krivosija og Danh Nguyen). Selskapet har hatt et langt utviklingsløp, men skal nå ut og selge til et større marked.

Crypho holder til i Øvre Langgate midt i Tønsberg.

Geir Bækholt forteller at han trives med livet som teknologigründer i Tønsberg. «Det er godt å kunne leve som et menneske!» sier han. Han forteller at det  er et godt miljø for programmering og utvikling i Tønsbergregion, og at kostnadsnivået er lavere her enn i Oslo. Geir skiller mellom møtedager i Oslo og annen jobbing i Tønsberg. Det eneste han savner fra Oslo er alle møteplassene.

Geir Bækholt startet Crypho sammen med medgründer Georgios Gozadinos i 2012. Selskapet så dagens lys på Gründerhuset (forløperen til Gründerhuset Hi5)  i lokalene til Optura på Ramdal. Dette var pionertiden på Gründerhuset, som ble åpnet 1. juni 2011. 

Om tiden på Gründerhuset sier Geir at «det var gunstig å være en del av et gründermiljø. Det ga oss trygghet og tilgang på nettverk i den første fasen.»

Når Geir blir spurt om hva som har vært særlig viktig underveis i oppbyggingen av selskapet, og hva han kunne tenke seg å lære videre til andre, sier han at det er kompetansen rundt det å bygge opp et godt team som har vært helt avgjørende.

Lurer du på om Gründerhuset Hi5 kan være noe for deg?

Relaterte artikler

Re-torvet

Re-torvet er ny samarbeidspartner og vi er kjempe glad for at Re melder seg på og blir med …. Re-torvet ligger midt

Trackmark

Trackmark utvikler et lite sporingsmerke som skal hjelpe deg å lokalisere alt fra klær, eiendeler og verdisaker uten begrensninger i søkeavstanden. Merket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.