crypho1-2

Geir trives som teknologigründer i Tønsberg

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geir Bækholt sier om seg selv at han er entreprenør, open source utvikler, community leader, CEO, geek, oppfinner, aktivist, ateist, foodie, pappa, historieinteressert  og ektefelle, samt humorist.

Geir er seriegründer. Hans siste prosjekt er Crypho AS.  Crypho har utviklet en software-løsning for kryptert messaging og fildeling. Markedet er sykehus-/helsesektoren samt politi og sikkerhetssektoren.

Selskapet har 7 ansatte, og har mål om å bli 12 i løpet av 2020 (på bildet ser vi Georgios Gozadonis, Geir Bækholt, Kristina Krivosija og Danh Nguyen). Selskapet har hatt et langt utviklingsløp, men skal nå ut og selge til et større marked.

Crypho holder til i Øvre Langgate midt i Tønsberg.

Geir Bækholt forteller at han trives med livet som teknologigründer i Tønsberg. «Det er godt å kunne leve som et menneske!» sier han. Han forteller at det  er et godt miljø for programmering og utvikling i Tønsbergregion, og at kostnadsnivået er lavere her enn i Oslo. Geir skiller mellom møtedager i Oslo og annen jobbing i Tønsberg. Det eneste han savner fra Oslo er alle møteplassene.

Geir Bækholt startet Crypho sammen med medgründer Georgios Gozadinos i 2012. Selskapet så dagens lys på Gründerhuset (forløperen til Gründerhuset Hi5)  i lokalene til Optura på Ramdal. Dette var pionertiden på Gründerhuset, som ble åpnet 1. juni 2011. 

Om tiden på Gründerhuset sier Geir at «det var gunstig å være en del av et gründermiljø. Det ga oss trygghet og tilgang på nettverk i den første fasen.»

Når Geir blir spurt om hva som har vært særlig viktig underveis i oppbyggingen av selskapet, og hva han kunne tenke seg å lære videre til andre, sier han at det er kompetansen rundt det å bygge opp et godt team som har vært helt avgjørende.

Lurer du på om Gründerhuset Hi5 kan være noe for deg?

Relaterte artikler

GLITTER ECO LOVERS

Et kosmetisk plantebasert bioglitter til fest og moro. Charlotte Bakke grunnla merkevaren Glitter Eco Lovers i 2018 etter å ha jobbet flere år på

Bjurtech AS har folkefinansiert 3,6 mill

“Hurra! Vi har nådd vårt øverste mål på 3.66 millioner i folkefinansieringskampanjen! Velkommen om bord alle våre 181 nye investorer, nå starter

Havnelykta AS

Havnelykta – jobber med bærekraftig urban matproduksjon i ulike former. Det overordnede målet er å bygge et veksthus – der mat kan produseres og bedrifter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.