seadrive dnb

DnB satser på fremtidens verdiskapere!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

DnB er meget bevisst sitt samfunnsansvar for å bidra til etableringen av morgendagens bedrifter og arbeidsplasser. «Å starte bedrift gir fantastiske ringvirkninger!» står det å lese på DnBs nettsider.

Flere større og mindre arrangementer inngår i bankens satsning på fremtidens verdiskapere.

Nylig gjennomførte DnB et frokostmøte i Tønsberg hvor gründere og oppstartsbedrifter sto i fokus. Som et eksempel trakk de fram den lokale bedriften SeaDrive AS fra Tønsberg som utvikler løsninger for fremtidens båtliv. Bedriften har utviklet elmotorer som kan dreies. Det gjør at motoren som gir båten fremdrift, også fungerer som thrustere, og gir økt manøvreringsmuligheter. Løsningen vil få sin ildprøve på vikingreplikaskipet «Klåstadskipet». I 2020 legger skipet ut på langtur og vil være underveis i fem år.

Gründerne bak Sea Drive AS heter Finn Limseth og  Sture Karlsen (se bilde), her sammen med banksjef for bedriftsmarkedet i DNB i Vestfold (og styremedlem i Gründerhuset Hi5) Hanna Kirsebom Aronsen.

For fjerde gang arrangeres i høst DNB NXT, der DNB inviterer gründere og investorer til å møtes. På den måten skapes en møteplass der gründere kan lære, møte interesserte som tror på dem og som ønsker å hjelpe dem videre på ferden.

DNB NXT arrangeres mange steder i landet, blant annet i Drammen. Serien med arrangementer kulminerer i en finale i Oslo 26. september i forbindelse med Oslo Innovation week.

Er du gründer, investor eller «bare» grepet av startups og innovasjon?  Se her for mer info om DNB NXT og meld deg på!

Til slutt nevner vi DnBs gründer-/oppstartstjeneste «oppstarts losen».

DnB er en meget viktig samarbeidspartner og støttespiller for Gründerhuset Hi5. Takk skal dere ha!

Relaterte artikler

Coupler

Coupler hjelper deg med digitalisering av salg. Vi bistår våre kunder med inbound marketing, CRM, web-utvikling, epost-markedsføring, PR og events. Vi leverer

Hi5-podden E4 – Moen

Trenger du tips til hvordan du annonserer effektivt på Facebook? I neste episode av Hi5-podden snakker vi med Thomas Moen. Han er

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.