Digitalt nabolag

Med Digitalt Nabolag lar vi arkitekter og utbygger få svar på spørsmål som «hvordan er utsikten fra soverommet?» «Hvordan er solforholdene i stuen?» «Kunne vi fått bedre utsikt om vi flyttet vinduet?» og ikke minst «Er det mulig å få sjøutsikt her?»

Ved hjelp av spillteknologi, lasermålt terreng, offisielle bygningsdata og flyfoto lager vi et Digitalt Nabolag som lar deg se tiltaket før et eneste spadetak er tatt, og det rett i nettleseren!

I tillegg til å kunne svare på spørsmålene over, vil det også kunne brukes i nabovarsel til å gi naboer svar på hvordan byggeprosjektet vil påvirke dem, hva de ser fra sin hage/innkjørsel/område de bryr seg om, samt hvordan det vil påvirke solforholdene deres. 

Og ikke minst vil det på sikt være et nyttig verktøy ved salg, slik at boligkjøper kan se akkurat hva de kjøper, både hva gjelder selve leiligheten og ikke minst utsikten.

Digitalt Nabolag var finalist til Idèprisen 2021 ved Gründerfestivalen i Vestfold og Telemark, og jobber nå aktivt med pilotkunder for å sikre en best mulig løsning når produktet kommer ut på markedet i løpet av 2022.

For mer informasjon se vår hjemmeside: www.digitaltnabolag.no

Digitalt Nabolag utvikles av EWB Solutions AS.

Relaterte artikler

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.