DayPay

DayPay er en plattform som gjør det enkelt å kjøpe og selge ekspert tjenester. Der tjenester utført skal være innenfor 1 dags arbeid, derav navnet DayPay. Alt ifra et 10 min gig til 1 arbeidsdag, i prisklassen 50 til 5000kr. DayPay fokuserer på å kunne skape et bærekraftig segment av delingsøkonomi baserte tjenester i Norge. Noe vi tror vil kunne være med på å skape bærekraftig verdiskapning i Norge, og videre skape flere muligheter for grundere og andre innen næring.

DayPay er ypperlig for alle som har kompetanse å bidra med. Grundere vil enkelt kunne selge sine tjenester for å finansiere å skape drømmen sin. De kan også enkelt kjøpe ekspert tjenester de ellers ikke ville hatt råd til å hyre noen til å gjøre. Noe som også gjør det lettere å hyre hverandre seg imellom som grundere. Som konsulent eller selskap kan en tilby salg av spesifikke tjenester som er klart definerte på forhånd. Eller leie seg ut på times eller dagsbetaling. Om en er i fast arbeid, kan en nå enkelt ta på seg ekstra arbeid ved siden av via å tilby en eller flere DayPay tjenester. Der en enkelt kan skru av og på tjenestene en tilbyr og enda enklere dele tjenestene sine og markedsføre seg selv. Det er viktig å planlegge og strukturere tjenestene en tilbyr, og hele tiden prøve seg frem med nye tjenester og aktivt markedsføre seg selv.

Vi legger vekt på at de som har en kompetanse å tilby samfunnet skal kunne gjøre dette på en enkel måte med få hindringer mellom kunde og tjenesteyter, like enkelt som å kjøpe en t-skjorte online. For å kunne skape en bærekraftig delingsøkonomi må tjenestene være av like god kvalitet til en billigere penge en hva andre segmenter av arbeidsmarkedet tilbyr. Så en delingsøkonomi fokuserer på at du kjøper kun det du spør etter, med mye bruk av LEAN metodologi i alt fra tilbyder til kunde. Vi i DayPay™ jobber derfor effektivt for å kunne tilby denne type tjenester gjennom vår plattform, riktig oppsett og formidling av tjenester. Vi har også et sterkt fokus på at selskapene som er tjenesteytere på plattformen leverer kvalitet.

Relaterte artikler

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.