Clikk

Clikk samler alle dine lenker, sosiale medier og kontaktopplysninger i en QR-kode og en lenke. Clikk er et verktøy for bedrifter, influensere og privatpersoner som øker synligheten og tilgjengeligheten av dine eksisterende kanaler og lenker – digitalt og fysisk.

Gjennom vår unike sammensetning av integrasjoner mot Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest og TikTok legger vi tilrette for en feed som viser alt innhold i et grensesnitt. Feed-modulen øker eksponeringen av innhold som er publisert i dine sosiale medier, også til den delen av ditt publikum som ikke benytter de samme mediene/kanalene. Man trenger verken konto i Clikk eller i det sosiale mediet der innholdet er publisert.

Ved hjelp av et egenutviklet analyseverktøy gir vi deg også innsikt for å kunne monitorere og ta bedre beslutninger om blant annet innholdspublisering, hvilke kanaler deres publikum foretrekker, samt hvor trafikken genereres fra.

Se hvordan andre har gjort det:

https://www.instagram.com/epicenterstockholm/
https://clikk.me/epicenteroslo
https://clikk.me/slottsfjell
https://clikk.me/foynhagen
https://clikk.me/tina

Besøk våre nettsider for å komme i gang: https://clikk.me/

Relaterte artikler

Mandag Igjen

GRIP GRØNNE MULIGHETER Det grønne skiftet åpner for store markedsmuligheter, spesielt for små og mellomstore virksomheter (SMB). Som kjernen i det norske næringslivet, har SMBer

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.