Clikk

Clikk samler alle dine lenker, sosiale medier og kontaktopplysninger i en QR-kode og en lenke. Clikk er et verktøy for bedrifter, influensere og privatpersoner som øker synligheten og tilgjengeligheten av dine eksisterende kanaler og lenker – digitalt og fysisk.

Gjennom vår unike sammensetning av integrasjoner mot Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest og TikTok legger vi tilrette for en feed som viser alt innhold i et grensesnitt. Feed-modulen øker eksponeringen av innhold som er publisert i dine sosiale medier, også til den delen av ditt publikum som ikke benytter de samme mediene/kanalene. Man trenger verken konto i Clikk eller i det sosiale mediet der innholdet er publisert.

Ved hjelp av et egenutviklet analyseverktøy gir vi deg også innsikt for å kunne monitorere og ta bedre beslutninger om blant annet innholdspublisering, hvilke kanaler deres publikum foretrekker, samt hvor trafikken genereres fra.

Se hvordan andre har gjort det:

https://www.instagram.com/epicenterstockholm/
https://clikk.me/epicenteroslo
https://clikk.me/slottsfjell
https://clikk.me/foynhagen
https://clikk.me/tina

Besøk våre nettsider for å komme i gang: https://clikk.me/

Relaterte artikler

Agrosystem AS

Agrosystem AS ble grunnlagt i april 2024, men ideen bak selskapet startet allerede i 2012. Siden da har vi vært dedikert til innovasjon innen landbruket.

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.