Clikk

Clikk samler alle dine lenker, sosiale medier og kontaktopplysninger i en QR-kode og en lenke. Clikk er et verktøy for bedrifter, influensere og privatpersoner som øker synligheten og tilgjengeligheten av dine eksisterende kanaler og lenker – digitalt og fysisk.

Gjennom vår unike sammensetning av integrasjoner mot Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest og TikTok legger vi tilrette for en feed som viser alt innhold i et grensesnitt. Feed-modulen øker eksponeringen av innhold som er publisert i dine sosiale medier, også til den delen av ditt publikum som ikke benytter de samme mediene/kanalene. Man trenger verken konto i Clikk eller i det sosiale mediet der innholdet er publisert.

Ved hjelp av et egenutviklet analyseverktøy gir vi deg også innsikt for å kunne monitorere og ta bedre beslutninger om blant annet innholdspublisering, hvilke kanaler deres publikum foretrekker, samt hvor trafikken genereres fra.

Se hvordan andre har gjort det:

https://www.instagram.com/epicenterstockholm/
https://clikk.me/epicenteroslo
https://clikk.me/slottsfjell
https://clikk.me/foynhagen
https://clikk.me/tina

Besøk våre nettsider for å komme i gang: https://clikk.me/

Relaterte artikler

Arka Energi

Arka betyr sol. En ark er også en bygningsdel. Vårt formål er å samarbeide med nærings-, bolig- og fritidsboligutviklere i tidligfase av prosjektering med løsninger

KURS: Hvordan lykkes med salg!

SALG er en av de største utfordringene til dere som driver eget selskap! SALG er et stort og bredt tema og ofte kjernen eller hjertet

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.