BY Lokal AS

BY Lokal AS er en lokalavisplattform som kombinerer nettavis med sosiale medier. Her kan leserne publisere egne innlegg på ultralokale nabolagssider på Lokalportalen, og det lokale næringslivet kan publisere egne pressemeldinger og nyheter på Næringsportalen. Begge portalene er abonnementsbasert, og med abonnementet følger forfatterrettighet på sidene våre. Avisene våre er redaktørstyrte, og alle innlegg modereres før publisering.

De lokale avisplattformene finnes foreløpig som BY Tønsberg & Færder – www.byavisatonsberg.no, og BY Drammen – www.byavisadrammen.no. I løpet av noen måneder skal vi ha lokale plattformer i byer i Vestfold og Telemark, samt nedre Buskerud. Disse skal vi eie og drifte selv. 

I starten av 2023 vil vi skalere ut i hele Norge med franchiseavtaler. 

Målet er å bli landsdekkende, slik at alle byer har en BY-plattform.

Visjonen bak er å motvirke lokalavismonopolet, mediatrenden som i dag domineres av markedsjournalistikk, samt gjøre media mer demokratisk ved å slippe folk og bedrifter til.

Relaterte artikler

Agrosystem AS

Agrosystem AS ble grunnlagt i april 2024, men ideen bak selskapet startet allerede i 2012. Siden da har vi vært dedikert til innovasjon innen landbruket.

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.