Bjurtech AS har folkefinansiert 3,6 mill

Hurra! Vi har nådd vårt øverste mål på 3.66 millioner i folkefinansieringskampanjen! 🙌💯 Velkommen om bord alle våre 181 nye investorer, nå starter vår eventyrlige reise sammen. Tusen 💚 takk!

Dette skriver Bjurtech på sin Facebook-side i etter å ha nådd øverste mål via Folkeinvest.no og nådd 147% av målet.

Allerede 2 timer etter åpningen av tegningsvinduet, hadde vi nådd vårt minste mål på 2,5 millioner. Vi var i fyr og flamme og kjente at, “ja, dette kan gå vår vei, det er mange som har de samme tanker om et bærekraftig båtliv, og de liker ideen med Freepower”.

Men interessen stoppet ikke der. Jevnt og trutt kom flere investorer om bord, små som store, kjente som ukjente (for oss). Flere ville være med, flere hadde blitt overbevist at dette var en god ide for en viktig sak.

I dag tidlig på vei til møte med SeaDrive sjekket Martin en siste gang “Live” visningen av aksjetegningene, den viste 3.66 millioner! Ja! Vi har klart det! Etter 5 år med gründervirksomhet har vi endelig nådd et av våre første store delmål; få økonimisk mulighet til å få bygget den første pilotbåten og starte opp med kommersiell produksjon av båten.

Kilde: https://no.bjurtech.com/post/kampanjen-er-fulltegnet?fbclid=IwAR3bWYeOn82GdBzVwPCR-iqgPHuBy1qYTfMkO977XCmfyRIc7wOTa_WsgyY

Relaterte artikler

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.