Ansette rett person 8. april 2022

Kurs «Om å ansette rett person»

Innhold: En av de viktigste tingene du gjør som leder i din startup er å ansatte rett person når bedriften skal vokse. Mange fallgruver her, derfor setter jeg opp dette kurset med Bo hvor dere får konkrete tips til ansettelser.

«Det å ansette mennesker har alltid vært vanskelig. Det finnes heldigvis gode verktøy idag for mer treffsikre ansettelser og de aller fleste er faktisk tilgjengelige for alle, eller noe man kan lære seg å bruke .  På kurset vil Bo Sørensen fra Sales Jobs AS gå gjennom hvilke verktøyer og metoder som forskning viser fungerer. Etter kurset er det da opp til deg å vurdere om du vil bruk disse verktøyene selv eller hente inn mer profesjonell hjelp til å assistere. Det er undersøkelser som viser at en feil ansettelse kan koste deg flere hundre tusen kroner (avhengig av type stilling etc).  Kurset retter seg mot alle som ansetter nye kollegaer, og vil således være verdifullt for både start-ups og allerede etablerte bedrifter.

Velkommen til et spennende foredrag»

Disse er påmeldt så langt …

NavnBedrift
Tine Raisbæk
Kajakkpadling.no
svein Johansen
Aviation and Survival Support AS
Kron Isk
Sykemeldt AS

Påmelding Ansettelse

Fullbooket. Påmelding stengt.

GRÜNDERBAR FAKTA
Første TORSDAG i måneden kl. 16.30- 19.30
møtes vi på Friends at Work Storgaten 30 i Tønsberg.

Vi deler kunnskap, gode historier, erfaring på godt og vondt og vi lager oss en hyggelig ettermiddag. Vi spanderer mat og du kjøper drikke selv med avtalte gründerpriser.

Relaterte artikler

Mandag Igjen

GRIP GRØNNE MULIGHETER Det grønne skiftet åpner for store markedsmuligheter, spesielt for små og mellomstore virksomheter (SMB). Som kjernen i det norske næringslivet, har SMBer

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.