Agrosystem AS

Agrosystem AS ble grunnlagt i april 2024, men ideen bak selskapet startet allerede i 2012. Siden da har vi vært dedikert til innovasjon innen landbruket.

Vårt mål er å bli den foretrukne problemløseren i landbruket, hvor ingen utfordring er for stor eller liten. Vi arbeider tett med bransjen for å finne skreddersydde løsninger for hvert enkelt behov.

Vårt hovedfokus er å forbedre dyrevelferden og redusere økonomiske tap i landbruket gjennom bruk av våre produkter. Disse produktene er utviklet og produsert i Norge i samarbeid med våre mange partnere.

Vi har et bredt nettverk av samarbeidspartnere som gjør at vi kan bidra på flere områder innen næringen, og sikre at våre løsninger er både effektive og bærekraftige.

Gjennom innovasjon og tett samarbeid med industrien, sikrer vi høy kvalitet og nytteverdi i alt vi gjør. Agrosystem AS er her for å bistå landbruket med å møte fremtidens utfordringer.

post@agrosystem.no

41246718

Relaterte artikler

Kraft juni 2024

Det er med stor glede at vi inviterer deg til KRAFT hvor vi setter gründerkraft, innovasjon og utvikling i fokus. Hvem burde deltaVi inviterer gründere,

High five!

Legg igjen et telefonnummer, så vil du bli kontaktet av Jonthan Hall eller Trine Tenvik sporenstreks.